ECOM

Login Servicedesk

Concept ontwikkeling

In 1999 zijn wij begonnen met het bedenken en ontwikkelen van online marketing concepten gericht op het genereren van online exposure. Heeft u een leuk idee dan helpen wij u graag met het ontwikkelen daarvan. Op www.webxl.nl vindt u een overzicht van onze huidige projecten. 

Hieronder een kort overzicht van enkele eigen concepten.

Linki.nl ‘De online TOP marketeer’

Wij zijn begonnen met het ontwikkelen van Linki.nl in 2005 met als doel om onze eigen concepten online te promoten via een netwerk van websites. Linki.nl sloeg echter in als een bom en bleek een gat in de markt op het gebied van ‘doe-het-zelf’ marketing.

Linki.nl voldoet precies aan de enorme behoefte van webwinkeliers om snel, goedkoop zelf online marketing te kunnen bedrijven. Een groot aantal webwinkeliers maakt momenteel nog steeds gebruik van Linki.nl als ‘doe-het-zelf’ marketingplatform.

Beluister hier de commercials van Linki.nl: commercial1commercial2.

Deleuksteprijzen.nl - Klik, Klik, Klik en WIN!

Ter ondersteuning van de online marketing hebben wij enkele radio commercials laten maken.

Beluister hier de commercials van DeleukstePrijzen.nl:  commercial 1commercial 2

 

 

 

WIN234FREE.COM ‘Winning as easy as 1-2-3!’

In 1999 zijn wij gestart met WIN234FREE.COM (later Deleuksteprijzen.nl). In die tijd waren wij landelijk gezien een van de pioneers in het bedenken van concepten waarmee op een goedkope en ludieke manier websitebezoek gegenereerd kon worden. 

Hierdoor konden wij met WIN234FREE.COM een vliegende maken en grote namen en contacten binnenhalen als Ilse Media, Tatjana Simic, Schoenenreus Nederland, Wentink Events (bekend van de DinnerShows) voor online reclame campagnes.

B2B.linki.nl - Online netwerken